loading
close
SON DAKİKALAR

İlk 11'ler Belli Oldu

İlk 11'ler Belli Oldu
Tarih: 05.03.2012 - 20:55
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında zirvede yalnız kalan Galatasaray, yükselen formuyla dikkat çeken Sivasspor karşısında

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasının kapanış mücadelesinde lider Galatasaray deplasmandaSivasspor'a konuk olacak.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Selçuk Kaya yaparken mücadelenin dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

Cim Bom'da Kart Alarmı!

Liderlik koltuğunda en yakın rakibi Fenerbahçe'nin maç eksiğiyle 6 puan önünde yer alan Galatasaray, bu sezon iç saha maçlarında yalnızca 1 yenilgi alan Sivasspor'a karşı yarın zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart cezalısı durumundaki Engin Baytar dışında eksikfutbolcu yer almazken, ceza sınırındaki Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Fernando Muslera ve Necati Ateşise Sivasspor maçında sarı kart görmeleri halinde, Gençlerbirliği maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

3 Eksik Var

Kırmızı Beyazlılarda Galatasaray maçı öncesinde 3 eksik bulunuyor.

Geçen hafta Gençlerbirliği maçında gördükleri kartlar ile cezalı duruma düşen Ziya Erdal ile Murat Akça ve sakatlığı nedeni ile 2 haftadır çalışmalara katılamayan Milan Cerny Galatasaray karşısında forma giyemeyecekler.

Sivasspor'da bu oyuncular dışında eksik bulunmuyor. Çalımbay'ın özellikle sezonu kapatan Hayrettin ve cezalı durumdaki Ziya'nın yerinde sol bekte kime görev vereceği merak konusu oldu.

Daha önceki maçlarda olduğu gibi genç oyuncu Kağan Konuk'a görev verebileceği belirtilirken, defans tercihini Faty'den yana kullanabileceği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları