loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu Telegram'a geçti

İmamoğlu Telegram'a geçti
Tarih: 11.01.2021 - 09:08
Kategori: Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi kararının ardından Telegram'a geçtiğini duyurdu.

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın başta mesaj geçmişi olmak üzere pek çok veriyi toplama ve bu verileri Facebook'la ve tüm Facebook şirketleriyle doğrudan paylaşabilme hakkına sahip olmak için yeni gizlilik ilkeleri ve koşullarını içeren sözleşmeyi dayatmasına tepkiler sürüyor.

Uygulamayı kullananların yeni sözleşmeyi ve veri paylaşımı kurallarını 8 Şubat'a kadar kabul etmeleri gerekiyor. Sözleşmeyi onaylamayanların telefonlarından WhatsApp uygulamasının silineceği uyarısı yapılıyor.

WhatsApp'ın sözleşme dayatmasına tepki olarak çok sayıda kullanıcı Telegram, Signal gibi mesajlaşma uygulamalarını telefonlarına yüklemeye başladı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Telegram'a geçtiğini duyurdu. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu aralar birçok kişiye ... telegrama katıldı bildirimi geliyor. Eğer siz de bu mesajlaşma servisi uygulamasını indirdiyseniz kanalıma katılabilir, İstanbul ile ilgili gelişmeleri ve bilgilendirmeleri buradan da takip edebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları