loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu'nun İntiharı Şok Etti

İmamoğlu'nun İntiharı Şok Etti
Tarih: 11.02.2012 - 18:34
Kategori: Siyaset

Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun amcası da olan ANAP Trabzon eski İl Başkanlarından Ali İmamoğlu henüz bir hafta önce satın almış olduğu mezarı başında intihar etti.

Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun amcası da olan ANAP Trabzon eski İl Başkan yardımcılarından Ali İmamoğlu henüz bir hafta önce satın almış olduğu mezarı başında intihar etti.

Bölgenin tanınmış iş adamlarından Ali İmamoğlu bugün öğle sularında intihar etti. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu'nunda amcası olan Ali İmamoğlu(55), görgü tanığının iddiasına göre Büyükçekmece Mezarlığı'nda şakağına bir el ateş ederek intihar etti.

Olayın tek görgü tanığı olan Büyükçekmece Mezarlık bekçisi iddiasına göre; Mezarlık muhitinde arabasını park eden merhum Ali İmamoğlu, yarım saat kadar araç içerisinde vakit geçirdikten sonra, mezarlığa girerek tabancayla kafasına ateş etti.

Mezarlık Bekçisi İmamoğlu'nun davranışlarından  hiç şüphe duymadığını ve Kuran okuduğunu zannettiğini söyledi. Silah sesini duyar duymaz olay yerine giden bekçi İmamoğlu’nun cesedini görür görmez durumu yetkililere iletti.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne götürülen Ali İmamoğlu’nun cesedi oradan da otopsi yapılmak üzere Yenibosna Adli Tıp Merkezi'ne sevkedildi. Beylikdüzü’nde ve CHP ilçe teşkilatında büyük üzüntüye sebep olan Ali İmamoğlu'nun intiharı, İmamoğlu ailesinde şok etkisi yarattı. Merhum iş adamı Ali İmamoğlu'nun intihar sebebi ise henüz bilinmiyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları