loading
close
SON DAKİKALAR

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kazada hayatını kaybetti, belediye başkanlığı oylamada AKP'ye geçti

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kazada hayatını kaybetti, belediye başkanlığı oylamada AKP'ye geçti
Tarih: 07.12.2021 - 21:48
Kategori: Yerel

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın kazada hayatını kaybetmesinden sonra İmranlı Belediyesi Meclisi 7 Aralık 2021 Salı günü Saat:15.00'da toplandı. Mecliste yapılan oylamada AKP'li Meclis üyesi Özkan Demir 9 oyun 6'sını alarak yeni İmranlı Belediye başkanı oldu.

Sivas’ın İmranlı ilçesinde 2019 yılı yerel seçimlerinde CHP’den aday olan iş insanı Murat Açıl seçimleri kazanmıştı. Sivas'ın İmranlı ilçe Belediye Başkanı Murat Açıl 29 Kasm'da İmranlı yakınında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl’ın kazada hayatını kaybetmesinden sonra İmranlı Belediyesi Meclisi 7 Aralık 2021 Salı günü Saat:15.00'da toplandı. Yapılan meclis toplantısında AKP'li Meclis Üyesi Jeoloji Mühendisi Özkan Demir ve CHP’li Meclis Üyesi Doğan Alışkan'ın başkanlığı için oylama yapıldı. Oylama sonunda AKP Meclis üyesi Özkan Demir İmranlı Belediye başkanı seçildi. İmranlı Belediyesi Meclisinde 5 AKP, 3 CHP ve 1 MHP üyesi bulunuyor.

AKP Meclis üyesi Özkan Demir açıklama yaptı; “Öncelikle başkanımıza Allah’tan rahmet, sevgili ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Böyle olmasını kimse istemezdi. Başkanımla İmranlı iyi bir ivme yakalamıştı. Takdiri ilahi bu kadarmış. Üzgünüz. Değerli meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte sağ duyulu bir şekilde seçimimizi yaptık. 6-3'lük bir sonuçla Görevi bize layık gördüler. Allah izin verirse yine hep birlikte bu işi yürüteceğiz” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları