loading
close
SON DAKİKALAR

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın cenaze programı belli oldu

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın cenaze programı belli oldu
Tarih: 29.11.2021 - 19:11
Kategori: Yaşam

Trafik kazasında hayatını kaybeden CHP'li Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın naaşı 30 Kasım 2021 Salı günü Saat:12.00'da Belediye Önünde yapılacak resmi tören sonrası ailesinin isteği ile İstanbul'a gönderilecek.

Elim bir Trafik kazasında hayatını kaybeden CHP'li Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın naaşı 30 Kasım 2021 Salı günü Saat:12.00'da Belediye Önünde yapılacak resmi tören sonrası ailesinin isteği ile İstanbul'a gönderilecek. Murat Açıl için 1 Aralık 2021 Çarşamba günü Garip Dede Cemevi'nde saat:13.00'da cenaze töreni düzenlenecek.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde belediye başkanının içerisinde bulunduğu araç ile ticari araç çarpıştı. Sivas Valisi Salih Ayhan, CHP'li İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın hayatını kaybettiği kazada yaralılardan Tuğba Demir (24) de kaldırıldığı Sivas Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2'si çocuk 6 yaralının tedavileri ise sürüyor.

Demir ailesinin Van'ın Erciş ilçesinden Ankara'ya bir yakınlarının düğüne gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti

Sivas'ın İmranlı ilçesinde belediye başkanının içerisinde bulunduğu araç ile ticari araç çarpıştı.

Sivas Valisi Salih Ayhan Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre yaralıların da olduğu kazada İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl' hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Vali Ayhan olay yerinde tüm incelemeler yapılmakta olduğunu, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi. 

İmranlı ilçemizde meydana gelen elim kazada İmranlı Belediye Başkanımız Murat Açıl, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, maalesef hayatını kaybetmiştir.

Olay yerinde tüm incelemeler yapılmakta olup, kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. pic.twitter.com/HHzlTQbkrf

— Salih AYHAN (@valisalihayhan) November 29, 2021

 

www.istanbulgercegi.com ailesi olarak Murat Açıl'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. 

MURAT AÇIL KİMDİR?

Murat Açıl İmranlı'da dünyaya geldi. 6 yaşına kadar burada yaşayan Açıl daha sonra babasının işlerinden dolayı İstanbul'a göç etti. Lise ve Üniversite eğitimini burada tamamlayan Açıl, Yerel Yönetimler önlisans ve Uluslararası İlişkiler lisan bölümünlerinden mezun oldu.

Murat Açıl, plastik sektöründe uluslararası beyaz eşya firmalarına üretim işinde yer almıştır. Aynı zamanda 5 yıla yakın bir süre hizmet verdi. Üniversitelerde çeşitli konularda seminer vermiştir.

İMSİYAD (İmranlı Sanayici ve İş Adamları Derneği) başkanlığı görevi de yapan Açıl, SİVGİAN (Sivaslı Girişimci İş Adamları Derneği) kuruce üyesi ve onursal başkanıdır.

1948 senesinde ilçe olan İmranlı'da 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanı olarak seçildi. Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesidir.

Murat Açıl evli olup, 2 kız 2 erkek çocuk sahibidir.

.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları