loading
close
SON DAKİKALAR

İndirimler bitmiyor, Hüsne'nin katiline 16 yıl ceza

İndirimler bitmiyor, Hüsne'nin katiline 16 yıl ceza
Tarih: 19.09.2015 - 11:53
Kategori: Gündem

"Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Koçar'ın yargılandığı davanın karar duruşmasından indirim çıktı.

"Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Şahin Koçar'ın yargılandığı davanın karar duruşmasından indirim çıktı. Özgecan'ın ölümünden günler sonra öldürülen Hüsne'nin katiline indirim verildi.

Antalya’da 19 Şubat’ta Hüsne Aslan, kendisini evine davet eden Şahin Koçar’a ret cevabı verince önce darp edilmiş ardından ise arabayla sürüklenip ezilerek katledilmişti. Sanık avukatı Sedat Esen ise olayın kasten adam öldürme olmadığını, bir trafik kazası olduğunu öne sürdü. Duruşmada son sözü sorulan sanık Şahin Koçar, “Ben bilerek ya da isteyerek Hüsne’nin ölümüne sebep olmadım. Ben sadece o tartışma ortamından kendimi kurtarmak amacıyla uzaklaşmak istedim” dedi.

Mahkeme heyeti, “eylemin olası kasıt ile gerçekleştiği” kanaatine vararak sanık Şahin Koçar’a önce 20 yıl hapis cezasına çarptırdı, ardından iyi hal indirimi uygulayarak bu cezayı 16 yıl 8 aya indirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları