loading
close
SON DAKİKALAR

İnönü'ye almadılar!

İnönü'ye almadılar!
Tarih: 13.02.2012 - 05:53
Kategori: Spor

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı ve 5 arkadaşı, İnönü’de sürprizle karşılaştı.

Maccabi Tel-Aviv maçı için stada gelen Guti, Ernst, İbrahim, Ersan, Alves ve Mehmet’e biletleri soruldu, ‘Yok’ cevabı alınınca tribüne alınmadı. İmdada Yıldırım Demirören’in ailesi için aldığı kombine biletler yetişti.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Beşiktaş’ta yönetim bilet konusunda ne kadar hassas olduğunu ve taviz vermeyeceğini UEFA Avrupa Ligi maçında gösterdi. Yeni yasada olayların önüne geçebilmek için alınan ağır cezalar sonrası başkan Yıldırım Demirören, Maccabi Tel-Aviv maçına kimsenin stat içine biletsiz girmemesi yönünde bir talimat verdi, bu uygulama maç öncesi futbolcuları zor durumda bıraktı. Siyah beyazlı takımda  maç kadrosunda yer almayan Guti, Ernst, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Alves ve Mehmet takım arkadaşlarını desteklemek için İnönü Stadı’na geldi.

BÖYLESİNİ BEKLEMİYORLARDI
Futbolcular bir sürpriz ile karşılaştı. Daha önce stada rahatlıkla giren futbolculara bu sefer biletleri soruldu. ‘Yok’ cevabını verince, stat içine sokulmadılar. Futbolcuların bu durumu yöneticilere iletildi. Yarım saat stat kapısının önünde bilet bekleyen yıldızların imdadına başkan Yıldrım Demirören yetişti. Demirören’in ailesi için aldığı kombine biletler bekleyenlere verildi ve siyah beyazlı oyuncular da karşılaşmaya girebildi.

HOCALAR İSYANDA!
Bu uygulamayla birlikte siyah beyazlı yönetimin biletsiz kimseye göz açtırmayacağı ortaya çıkarken, futbolcuların yanı sıra alt yapı teknik direktörleri Ulvi Güveneroğlu, Metin Uzun, Sarp Yiğit, Hakan Yurtvermez, Faruk Şahin, Necmi Mutlu, Necmi Keskin kendilerine bilet verilmemesine sitem etti. Bu arada başkan Demirören’in babası Erdoğan Demirören, kardeşi Tayfun Demirören, kızı Yelda ve oğlu karşılaşmaya bilet alarak girdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları