loading
close
SON DAKİKALAR

İnternete sızan ses kaydına ilk yorum

İnternete sızan ses kaydına ilk yorum
Tarih: 12.02.2012 - 16:34
Kategori: Siyaset

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, MİT-PKK görüşmesinin ses kaydının internete sızmasıyla ilgili ilk yorum geldi: Türkiye kevgire dönmüş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT-PKK görüşmesinin ses kaydının internete sızmasıyla ilgili "Türkiye kevgire dönmüş bir ülke. Bu da acı maalesef" dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP MYK toplantısına gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme bomba gibi düşen MİT-PKK görüşmesinin ses kaydının internete sızmasıyla ilgili soru üzerine Kılıçdaroğlu, hükümeti suçladı ve "Sanırım Sayın Başbakan bununla ilgili bir açıklama yapar" dedi. Kılıçdaroğlu, Habur'da yaşananlarla ilgili kayıtta yer alan konuşmalar üzerine de "Demk ki bizim söylediklerimizin kapalı kapılar ardında bizim doğruluğumuz teyit edilmiş" dedi.




İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları: "- İstihbarat örgütleri için gizli kapaklı bir şey kalmamış demektir. Yani Türkiye kevgire dönmüş bir ülke. Bu da acı maalesef.

- Daha önce yargının suçluların ayağına götürüldüğünü ifaede etmiştik. Demek ki kapalı kapılar ardından bizim doğruluğumuzun ortaya çıktığı teyit edilmiştir. - İlginç bir hükümetimiz var. Sayın Arınç çıkıyor, gündemimizde kara harekatı yoktur diyor. Üzerinden 24 saat geçmeden bir başka bakan çıkıyor kara harekatı gündemimizde diyor. Nasıl bir hükümet bu, davulla zurnayla kara harekatı mı yapılır? Anlamak mümkün değil."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları