loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR
Son DakikaSon Dakika
• Müslim Sarı, Mersin'de açıklama yaptı: Çevre illerin il başkanları burada, örgütümüz burada. Hep beraber belediye başkanlarımıza sahip çıkıyoruz • Kemal Kılıçdaroğlu: Bu mesele yalnızca Vahap Seçer’in meselesi değildir. Hukukun kişiye, partiye, soyadına göre uygulandığı bir ülkede hiç kimse kendisini güvende hissedemez! • Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışında konuştu: içinde bulunduğumuz dönem, bir anayasa teşebbüsü için belki de en ideal dönemdir! • Numan Kurtulmuş, 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılış konuşmasında; sivil ve katılımcı bir anayasa ihtiyacı hepimiz için milletimiz için ertelenemez bir sorumluluktur! • TBMM’nin 28’inci Dönem, 5. Yasama Yılı, TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen özel oturumla açıldı • İBB Davası’nda 4 tahliye kararı verilirken, Ekrem İmamoğlu: Bizi sadece millet yargılayacak. Fon vurguncularını tutuklasınlar! • AKP'li Hayati Yazıcı'dan oğlu Mustafa Yazıcı hakkındaki fon soruşturması iddialarına yanıt: İtibar suikastına müsaade etmem! • Soma’da maden ocağında göçük: 7 kayıp işçiden ikisi sağ, ikisi ölü çıkarıldı; üç işçi aranıyor! • Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık düzenlemesi: KOBİ kredilerinde büyüme sınırı yüzde 5'e çıkarıldı • İBB'ye yönelik Silivri'de görülen 'yolsuzluk' davasında ikinci celsenin 26. günü Murat Abbas ve Yakup Öner'in aralarında olduğu tutuksuz 4 sanık ifade verdi (tüm ifadeler haberde)

İntihar saldırısını "Halk Savunma Birliği" isimli örgüt üstlendi

İntihar saldırısını "Halk Savunma Birliği" isimli örgüt üstlendi
Tarih: 10.08.2015 - 15:58
Kategori: Gündem

İstanbul Sultanbeyli'deki saldırıları, "Halk Savunma Birliği" isimli bir örgüt üstlendi.

İstanbul Sultanbeyli'de dün gece Fatih Polis Karakolu'na düzenlenen intihar saldırısı ve bugün polislere yönelik uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla devam eden saldırılar, "Halk Savunma Birliği" adlı örgüt tarafından üstlendildi.

Örgüt adına Twitter'da yayınlanan mesajda, "Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne birimlerimiz tarafindan fedai eylem ve sonrasinda saldiri düzenlenmiştir" denildi.

MART AYINDAKİ SALDIRIYI DA ÜSTLENMİŞLERDİ

"Halk Savunma Birliği" isimli örgüt, daha önce de İslamcı İBDA-C örgütüne yakınlığıyla bilinen Adımlar dergisinin Kağıthane'deki bürosuna yönelik 26 Mart 2015 tarihinde gerçekleşen bombalı saldırıyı üstlenmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları