loading
close
SON DAKİKALAR

İntiharcıya tabutlu protesto

İntiharcıya tabutlu protesto
Tarih: 11.02.2012 - 19:25
Kategori: Siyaset

İstanbul'da, bir simit salonunda başına silah dayayarak intihar edeceğini söyleyen genci, ikna çalışmaları uzayınca halk tabutla protesto etti

İstanbul'da, Avcılar Marmara Caddesi üzerindeki bir simit salonuna saat 19.30 sıralarında gelen Serkan Yılmaz, müşterileri silahını çekip dışarı çıkardı. Bu sırada havaya da bir el ateş eden Yılmaz silahı kafasına dayadı. İşyeri sahipleri de müşterilerin güvenli bir şekilde dışarı çıktığından emin olduktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatıp geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Simit salonunu abluka altına alan polisler, Yılmaz'ı ikna etmek için salona girdi. Yılmaz ile konuşmaya başlayan polislerin ikna çalışmaları yaklaşık 3 saat sürdü. Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar yakındaki bir camiden getirdikleri boş tabutla Yılmaz'ı protesto etmek istedi. Polis ekipleri vatandaşların elinden tabutu aldı.

Yılmaz, polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmaları sonucunda, kuru sıkı tabir edilen tabancasını masaya bıraktı. Kollarını açan Yılmaz'a sarılan polisler, Yılmaz'ı gözaltına alarak, Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Serkan Yılmaz'ın Türkmenistan uyruklu kız arkadaşının kendisini terketmesi üzerine bunalıma girdiği iddia edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları