loading
close
SON DAKİKALAR

iPhone 7’nin yeni renk seçeneği

iPhone 7’nin yeni renk seçeneği
Tarih: 09.11.2016 - 15:43
Kategori: Bilim & Teknoloji

Apple'nin yeni nesil akıllı telefonu iPhone 7'ye yeni renk seçeneği geliyor...

Apple’ın geçtiğimiz aylarda yaptığı İPhone 7 lansmanı ile birlikte önemli değişimler geçiren seri de eleştiri alan ve almayan pek çok nokta bulunuyor. Ne kadar eleştirilse de dünyanın en çok satan telefonu olmaktan geri alınamayan iPhone’lar yeni modeliyle de bu başarıyı devam ettirecek gibi görünüyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus lansmanı ile birlikte duyurulan Jet Black rengi sadece 128 GB modelde bulunması ve parlak özel bir siyaha sahip olması nedeniyle büyük ilgi çekmişti. 128 GB olması nedeniyle 32 GB versiyona göre çok daha yüksek bir fiyat talebinde bulunan Jet Black rengi fiyatına rağmen sıklıkla görülmeye başlayan bir renk haline gelmişti. Apple’ın daha satış öncesinden çizilmesi konusunda uyardığı renk seçeneğine çok benzer bir seçenek daha geliyor.

Jet adını taşıması beklenen yeni renk seçeneğinde yine parlak ve diğer renklere göre çizilmeye daha müsait bir kasa bizleri karşılıyor. Ancak bu kez siyah değil beyaz renk seçeneği sunulacak. Ortaya atılan iddialara göre iPhone 7 ve 7 Plus için Apple kısa süre içerisinde Jet White renk seçeneğini de sunacak. Bembeyaz olarak Türkçeye çevrilen renk seçeneği hakkında hazır görseller ise şimdiden internete sızmış durumda.

Apple’ın gerçekten bu renk seçeneğini sunup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor. İddia gerçek dışı çıkabilir ve firma bu renk seçeneğini iPhone 7S ya da 8 modelinde o modelleri özgü olarak sunabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları