loading
close
SON DAKİKALAR

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan için Ataköy 5. Kısım Camisinde tören düzenlendi

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan için Ataköy 5. Kısım Camisinde tören düzenlendi
Tarih: 15.03.2018 - 19:58
Kategori: Yaşam

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde tören düzenlendi.

İran'da düşen jette yaşamını yitirenler son yolculuklarına uğurlanıyor... Kazada hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın babası Hüseyin Başaran gözyaşlarına boğuldu.

İran'da düşen jette hayatını kaybeden pilot Melike Kuvvet, kabin görevlisi Eda Uslu, yolculardan Mina Başaran, Sinem Akay, Burcu Gündoğan Urfalı, Liana Kalma Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Ayşe And ve Aslı İzmirli son yolculuklarına uğurlandı.

BABA HÜSEYİN BAŞARAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Sinem Akay ve Burcu Gündoğan için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde tören düzenlendi. Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın babası Hüseyin Başaran gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Başaran'ın tabutu adeta çiçek bahçesine çevrildi.

Cenaze törenine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, BJK Teknik Direktörü Şenol Güneş de katıldı.

Cenaze namazında Mina Başaran’ın babası Hüseyin Başaran, annesi Beril Başaran, kardeşi Can Başaran, nişanlısı Murat Gezer, Burcu Gündoğar Urfalı’nın eşi Sinan Urfalı, annesi Gonca Dadıki, babası Haluk Gündoğar ile Sinem Akay’ın annesi Gamze Akay ve babası Çetin Akay taziyeleri kabul etti.

Mina Başaran'ın tabutunun üzerine nişanlısı tarafından pembe güllerle kaplı "Murty'n" yazılı çiçek buketi konuldu.

Burcu Urfalı'nın eşi Sinan Urfalı ise eşinin şalının bir an olsun boynundan çıkarmadı.

Baba Hüseyin Başaran kızının tabutuna bakarak gözyaşı döktü. Murat Gezer, nişanlısının tabutunun başından bir an olsun ayrılmazken, genç kızın bazı yakınları tabuta sarılarak ağladı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Bu sırada hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşı döktü. Cenazeler omuzlarda cenaza aracına konuldu. Mina Başaran'ın naaşı Göktürk Mezarlığı'na , Sinem Akay'ın ve Burcu Gündoğan Urfalı'nın cenazeleri ise Edirnekapı Mezarılığı'na götürüldü.

Hayatını kaybedenleri uğurlamak üzere camiye gelenler cami avlusuna sığmadı. 3 genç kadının cenazesinde büyük kalabalık vardı.

Kaynak : Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Reyhan göçmen Alpkıray

Mekanları cennet olsun

16.03.2018, 12:14
Yorum Yap

Facebook Yorumları