loading
close
SON DAKİKALAR

İşadamını teknede ölüme götüren kazanın görüntüleri ortaya çıktı

İşadamını teknede ölüme götüren kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Tarih: 12.02.2012 - 20:06
Kategori: Gündem

İSTANBUL Heybeliada’da, işadamı Ali Küçükoğlu’nun teknesine hızla gelen sürat teknesinin çarpması sonucu ölümüyle sonuçlanan kazanın fotoğrafları ortaya çıktı

 İzmir’den tatile İstanbul’a giden Deniz Güngör’ün objektifine yansıyan fotoğraflar, cinayet gibi kazanın yarattığı dehşeti gözler önüne serdi.

Geçen 3 Eylül’de, makine mühendisi işadamı 54 yaşındaki Ali Küçükoğlu, 3 hafta önce satın aldığı, ’Mistral Wilmington’ adlı tekne için kutlama yapmak üzere eşi, iki kızı ve aile dostları Saadet Özbağrıaçık ve eşi Abdurrahman Özbağrıaçık çifti ile Marmara Denizi’ne açıldı. Bir süre gezinti yapan işadamı Küçükoğlu ve beraberindekiler, tekneyi, Heybeliada Çamlimanı açıklarında demirledi. Yemeğin ardından teknedeki kadınlar ve iki çocuk ön tarafta güneşlenirken, Küçükoğlu ile Özbağrıaçık, teknenin arka bölümüne oturup sohbet etmeye başladı.

Bu sırada, iki Ukraynalı kadınla birlikte gezintiye çıkan tekstilci 38 yaşındaki İlker Yiğit Hepkeskin’in kullandığı sürat teknesi, işadamının koyda demirli teknesine arkadan çarptı. Teknenin hızla üzerlerine geldiğini gören Abrurrahman Özbağrıaçık, denize atlayıp kurtulurken, Ali Küçükoğlu ise kazanın ardından kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekibi tarafından kıyıya çıkartılan Ali Küçükoğlu, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kazadan 10 dakika önce cep telefonundan teknedeki fotoğrafları ortaya çıkan Ali Küçükoğlu’nun ölümüne neden olan İlker Yiğit Hepkeskin ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DEHŞET FOTOĞRAFLARDA

Cinayet gibi kazanın, İzmir’den İstanbul’a eşiyle tatile giden ve o sırada kıyıdaki kafeteryalardan birinde oturan İzmirli Deniz Güngör tarafından fotoğraflarının çekildiği ortaya çıktı. Denizde dehşetin yaşandığını gözler önüne seren fotoğraflarda, çarpma anının hemen ardından yaşananlar ve Küçükoğlu’nun kıyıya çıkartılıp yaşama döndürülmek için gösterilen mücadele yer aldı.

Kazanın şokunu hala yaşayan işletmeci Güngör, "Kazanın olduğu yeri yukarıdan seyrediyorduk. Sürat teknesi arkadan gelip hızla çarptı. Bir anda can pazarı yaşanmaya başladı. Fotoğrafları çektim ama keşke böyle üzücü bir kaza yaşanmasaydı" diye konuştu.


 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları