loading
close
SON DAKİKALAR

İşçi-işveren buluşmalarıyla engelli bireylere istihdam imkânı

İşçi-işveren buluşmalarıyla engelli bireylere istihdam imkânı
Tarih: 12.03.2019 - 16:48
Kategori: Yerel

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve sürekli hale gelen işçi-işveren buluşmalarından biri daha gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi, işçi-işveren buluşması kapsamında engelli vatandaşları, Kartal Akbank Şubelerinde vezne personeli olarak istihdam etmek üzere personel arayışında olan banka ile buluşturdu.

Kartal Belediyesi Etkinlik Çadırı’nda gerçekleştirilen işçi-işveren buluşmasına Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra personel arayan bankanın yetkilisi ile Kartal Belediyesi’nde kaydı bulunan 65 engelli vatandaş katıldı.

15 gün sonra işe başlayacak olan personele çalışma koşulları ile ilgili bilgi veren banka yetkilisi, adayların merak ettikleri sorulara da yanıt verdi. Yaklaşık 1 saat süren mülakatın ardından 6 vatandaşın işe kabul edildiği, firma bünyesinde istihdam edileceği öğrenildi.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde gerçekleşen işçi işveren buluşmaları ile iş arayan vatandaşlar ve işveren firmalar, bir araya getirilerek hem iş arayan vatandaşlara yeni iş olanakları sağlanıyor, hem de işçi arayan firmaların iş gücü ihtiyacı karşılanıyor. Kartal Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda da defalarca söz konusu buluşmaları gerçekleştirerek Kartal ve çevresindeki birçok vatandaşın istihdam edilmesine önayak oldu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları