loading
close
SON DAKİKALAR

İşçi Partisi lideri Corbyn'den 'Tutuklu gazeteciler bırakılsın' mesajı

İşçi Partisi lideri Corbyn'den 'Tutuklu gazeteciler bırakılsın' mesajı
Tarih: 23.07.2017 - 11:26
Kategori: Dünya

İngiltere’de İşçi Partisi lideri Corbyn 'Hakikate Özgürlük' tişörtüyle fotoğraf çektirip Türkiye'deki tutuklu gazetecilerin derhal serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

İngiltere’de ana muhalefet partisi olan İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, Türkiye’de tutuklu bulunan gazetecilerin serbest bırakılmasını istedi. Evrensel gazetesinin İngiltere temsilcisi Arif Bektaş’la kısa bir görüşme yapan Corbyn, düşünce ve ifade özgürlüğü için verilen mücadelelere destek vermeye devam edeceğini de söyledi.
Üzerinde tutuklu gazeteci Ahmet Şık'ın fotoğrafının olduğu 'Hakikate Özgürlük' tişörtüyle de fotoğraf çektirip dayanışma mesajlarını ifade eden Corbyn, tutuklu bütün gazetecilerin derhal serbest bırakılmasını talep etti.

​Corbyn'in fotoğrafı, 'Dışardaki Gazeteciler' tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Twitter paylaşımlarında kullanılan #JeremyCorbyn etiketi kısa sürede Türkiye TT'sinde 1. sıraya yükseldi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları