loading
close
SON DAKİKALAR

Işıklar Avukatların Gününü Kutladı

Işıklar Avukatların Gününü Kutladı
Tarih: 06.04.2012 - 15:20
Kategori: Yerel

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Silivri Baro Temsilciliği’ne ziyarette bulunarak, Silivrili avukatların günlerini kutladı...

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili Avukatları 5 Nisan Avukatlar Günü’nde bu yıl da yalnız bırakmadı. Silivri Baro Temsilciliği’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tüm avukatların gününü kutladı. Avukatların kutsal bir görev yaptığını ifade eden Işıklar; “Bireylerin en önemli haklarından birisi olan savunma hakkını üstlenen siz avukatlarımızın gününü kutluyor, sağlık ve başarı dolu günler diliyorum” dedi.

Başkan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyarette kadın avukatlara fincan seti, erkek avukatlara da kravat hediye etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Silivri’yi Geleceğiyle Buluşturuyoruz kitapçığını da takdim eden Işıklar, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Silivri Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Başkan Işıklar, Hukuk İşleri Müdürü Meltem Karşıyaka ve personelinin gününü kutlayarak, onlara çikolata hediye etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları