loading
close
SON DAKİKALAR

Işıklar depremzedelere sahip çıktı

Işıklar depremzedelere sahip çıktı
Tarih: 12.02.2012 - 18:27
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Van’da kızını ve damadını kaybeden Süleyman Karadağ ile depremin ardından Silivri’ye yerleşen bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, destek sözü verdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Van’da meydana gelen depremde kızını ve damadını kaybeden Süleyman Karadağ’a başsağlığı diledi. 

Işıklar’ı makamında ziyaret eden Karadağ, acı haberi aldığı günden bu yana tüm yardımları için Başkan Işıklar’a teşekkür etti. 

Açılan yaraların el birliğiyle sarılacağını belirten Işıklar; “Deprem olduğu günden bu yana bölgeye ilçemizden ciddi yardımlar yaptık. Bu konuda hemşerilerimiz de çok büyük duyarlılık gösterdi. Biz Van’da mağdur durumda olan yakınlarınız varsa onları da ilçemizde ağırlamaya, elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız” dedi.  

Yaşanan Van depreminin ardından Silivri’ye gelerek akrabalarının yanına yerleşen bir ailenin de masraflarını üstlenen Işıklar, aileyi ziyaret etti. Depremde evleri ağır hasar gören aileye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Işıklar, ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, destek sözü verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları