loading
close
SON DAKİKALAR

Işıklar, İki okul İstedi

Işıklar, İki okul İstedi
Tarih: 11.02.2012 - 20:52
Kategori: Özel Haberler

Fen Lisesi açılış törenine katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Vali Mutlu’ya bölgenin iki okula ihtiyacı olduğunu söyledi ve bunun değerlendirilmesi istedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa’da bu yıl eğitim öğretim hayatına başlayan Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi’nin açılış törenine katıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Silivri’nin yeni Kaymakamı Salih Keser, ilçe protokol üyeleri ve birçok eğitimcinin de katıldığı açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. 

IŞIKLAR; “Okul çeşitliliğimizin çoğalmasını temenni ediyoruz..”
Silivri’de okul çeşitliliğinin daha fazla olmasını temenni ettiğini ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İlçemize yapılan 61 okul için bugüne kadar hayrı ve emeği geçen, okullarımızın yapımına katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Biz yerel yönetim olarak okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda elimizden geleni yapma çabası içerisindeyiz. Burada ev sahibi olarak bulunurken, Sayın Valimize de bir temennimizi iletmek istiyorum. İlçemizde, bölgemizin özelliğine de uygun Ziraat Teknik Meslek Lisesi’ne ihtiyacımız var. Ayrıca yine ilçemizde ihtiyaç duyulan Engelliler Okulu projemizin hayata geçmesine yönelik girişimlerimiz var. İl Genel Meclisi’nde bekleyen bu okullarımızı da ilçemize kazandırdığımızda, okul çeşitliliğimiz artarak, bölgemizde ihtiyaç duyulan eksikliğimiz tamamlanmış olacak. Ben bu okulumuzun yapılmasında emeği geçem herkese teşekkürlerimi sunuyor, bağışçı ailemize de böyle güzel bir olaya vesile olmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 





         


        

Kurdele kesildi, okul dolaşıldı
Halk Oyunları gösterisiyle devam eden açılış programında,  İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, okulu yaptıran hayırsever Prof. Dr. Fuat Sezgin’e teşekkür şilti takdim etti. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Sezgin ailesi tarafından kesilen kurdelenin ardından, ilçe protokol üyeleri okulu dolaştı. 



         

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları