loading
close
SON DAKİKALAR

Işıklar müdürleriyle 2011 yılını değerlendirdi

Işıklar müdürleriyle 2011 yılını değerlendirdi
Tarih: 11.02.2012 - 20:29
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediyesi birim müdürleri ve sorumlularıyla gerçekleştirdiği 2011 yılı değerlendirme toplantısında konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Silivri’de belediyecilik anlayışını değiştirdik” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi birim müdürleri ve sorumlularıyla 2011 yılında yapılan çalışmaları değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi. 

Her müdürlüğün 2011 yılında yaptığı çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdiği toplantıda, son yapılan belediye hizmetleri memnuniyet anketinin sonuçları da değerlendirildi. Selimpaşa Family Otel’de gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Elif Bilici, Emine Tarin, Zafer Ercan ve Ayhan Otlatıcı ile Başkan Koordinatörü Mehmet Has da katıldı.

Müdürlüklerin sunumlarının ardından, yapılan çalışmaları değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Günümüzde belediyecilik önemli bir noktaya taşındı. Artık ülkelerden çok şehirler kendi kimlikleriyle o ülkenin markaları olmaya başladı. Belediyecilik artık bu noktaya taşınıyor. Biz belediyecilik anlayışını çöp toplayan, yol süpüren bir anlayıştan çıkartarak, hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren, geçmişi modernize ederek geleceğe taşıyan, refah ve rant yaratan ve en önemlisi o rantı halkımıza adil şekilde dağıtan bir anlayışa dönüştürdük. 2011 yılında önemli çalışmalar yaptık. Bu yıl çalışmalarımıza hız kazandırarak, tüm mahallelerimizi aynı şekilde yaşanabilir, ticari hayatın geliştiği, gece gündüz nüfus farklarının arttığı, çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. Kamu sektörü ve özel sektör vardır. Biz üçüncü bir sektör olan halk sektörüne hizmet ediyoruz. Halkımızın belediyecilik hizmetlerinden beklentileri ve memnuniyeti bizler için çok önemli. İnsanların belediyeden çıktığında yüzünde memnuniyet ifadesi oluşturmak, yaşadıkları ilçede gelecek beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. 2012 yılında ortaya koyacağımız çalışmalarımızla birlikte, önemli ölçüde arttırdığımız belediye hizmetlerinin beğenilme oranını daha da arttıracağız” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları