loading
close
SON DAKİKALAR

'Işıklar' Silivri'yi Aydınlatıyor!

'Işıklar' Silivri'yi Aydınlatıyor!
Tarih: 11.02.2012 - 23:15
Kategori: Özel Haberler

Huzur Toplantısı’nda konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Karanlıklar, suç unsuru yaratır. Biz Silivri’yi aydınlatmaya devam ediyoruz” dedi.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Huzur Toplantısı, 21 Aralık 2011 Çarşamba günü saat 14.00’de Ünsal Düğün Salonu’nda Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Köksal ile kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştiren Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim’in ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol birer konuşma yaptı. 

IŞIKLAR: “KARANLIKLARI AYDINLATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Her yıl gelenek haline gelmiş huzur toplantılarının, beklentilerin dile getirilip, görüş alışverişi yapılarak hizmet kalitesini arttırdığı tartışılamaz. Silivri’nin sayılarla ifade edildiğinde ne kadar büyüdüğü anlaşılıyor. İstanbul’un yüzölçümü en büyük üç ilçesinden biriyiz. Huzur içerisinde, hemşeri bilinci gelişmiş, barışık toplumsal yardımlaşmayı ön plana koyarak çalışmamız önemlidir. Bir olay olmadan önce güvenlik görevlilerine destek olmalıyız. Hiçbir devlet gücü sınırsız değildir. Emniyet güçlerimiz bizlerin haberi dahi olmadan toplumsal huzuru sağlıyor. Karanlıklar ve fulü ortamlar suç unsuru yaratır. Aydınlıktan kimseye zarar gelmez. Biz Silivri’yi aydınlatmaya devam ediyoruz. Güvenliğimiz için emek veren tüm güvenlik personeline huzurlarınızda teşekkür ediyorum”. diye sözlerine son verdi.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları