loading
close
SON DAKİKALAR

Işıklar'dan OSB'ye Tam Destek!

Işıklar'dan OSB'ye Tam Destek!
Tarih: 11.02.2012 - 23:14
Kategori: Özel Haberler

Silivrili sanayicilerle, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanı ile ilgili yapılan toplantıda bir araya gelen Başkan Işıklar; “Belediye olarak elimizden gelen katkıyı göstermeye hazırız” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Sanayi ve İşadamları Derneği (SİAD)’nin ev sahipliği yaptığı toplantıda Silivrili sanayicilerle bir araya gelerek, ilçe sınırlarında oluşturulacak olan Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ni değerlendirdi. Mega Saray’da gerçekleşen toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Belediye Başkan Koordinatörü Mehmet Has, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, SİAD Başkanı Kadir Baran ve birçok sanayici katıldı. 

KOMİSYONLAR KURULDU
04.08.2011 tarihinde Resmi Gazete’ de yayınlanarak yürürlüğe giren Islah Organize Sanayi Bölgesi oluşturulmasıyla ilgili yönetmelik hakkında ön bilgilerin paylaşıldığı toplantıda; sanayicilerin kendi bölgelerine ait taleplerini iletmeleri için komisyonlar kuruldu. Komisyonlara aktarılacak taleplerin ardından Silivri Belediyesi ile koordineli yürütülecek çalışmalarla evraklar tamamlanıp, İstanbul Valiliği’ne yapılacak müracaatla OSB alanı oluşturulmasıyla ilgili süreç başlatılacak. 



IŞIKLAR; “DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”
Bölgede Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) oluşmasına destek vermeye hazır olduğunu belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Sanayi kuruluşlarımızın bir arada toplanması, sosyal donatı alanlarının olması, alt ve üst yapı ile sanayi giderlerinin tek elden yapılmasının bölgemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu çalışmaya elimizden gelen katkıyı sağlamaya ve belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 





ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları