loading
close
SON DAKİKALAR

İşkenceye uğradığı eşini öldüren Melek İpek tutuklandı

İşkenceye uğradığı eşini öldüren Melek İpek tutuklandı
Tarih: 09.01.2021 - 16:43
Kategori: Yurt

Eşinin kendisine işkence yaptığını ve öldürülmemek için kocası Ramazan İpek'i öldürdüğünü anlatan Melek İpek, tutuklandı.

Kendisine işkence ettiği gerekçesiyle servis şoförü kocası Ramazan İpek'i (32), öldürmekle suçlanan Melek İpek, tutuklandı.

Bugün nöbetçi hakim karşısına çıkarılan Melek İpek, yaşadıklarını anlattı.

Ramazan İpek'in kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve işkence ettiğini anlatan İpek, kendisini korumak için eline silah aldığını ifade ederek, "Elimden silahı almaya çalışırken silah patladı. Tek el ateş aldı. Nasıl patladığını bilmiyorum" dedi.

"CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU"

Ramazan İpek'in tecavüzüne uğradığını belirten kadın, "Beni saçımdan sürükleyip başka odaya götürdü yumruk ve tekme ile yüzüme vücuduma vurdu. Telefonu aldı kafama ve yüzüme telefonla vurdu. Çığlık attığım için susmamı söyledi ve boğazımı şiddetle sıktı. Bunun etkisiyle gözlerim yerinden çıkacak gibi oldu, karardı.

Kafama aldığım darbelerden sonra bayıldım. Gözümü açtığımda ellerim kelepçeliydi. Boynum ellerime, ellerim ayaklarıma, eşimin avda kullandığı naylon iple cenin pozisyonunda olacak şekilde kendimi banyoda buldum. Banyoda bana tecavüz etti" dedi.

Eşinin av tüfeği ve bıçakla sürekli kendisini tehdit ettiğini belirten Melek İpek şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarım da şiddet görüyordu. İşkenceye varan tutumları nedeniyle korktuğum için şikayet edemedim. Çocukları öldürmekle tehdit ediyordu. Olay günü aynı evin içindeyken 'boşanmak istiyorum' diye mesaj attım. Çocuklarla yatmaya hazırlanıyorduk. Av tüfeğiyle odaya girerek 'Seni öldüreceğim, Kelime-i Şahadet getir.' dedi. Çocuklarımı hemen arkama aldım. Kendisine 'Yapma ne olur,' diye yalvarmaya başladım. Eşimin kararlı olduğunu ve ateş edeceğini anladım. Elimle çocukları yatağın üzerinde doğru ittirdim. Diğer elimle de tüfeğin namlusunu tuttuğumda kurşun benim yan tarafımdan cama isabet etti. Tekrar yalvardım, yakardım. Bir daha ateş etmedi."

"ELİMDEN SİLAHI ALMAYA ÇALIŞIRKEN SİLAH PATLADI" İDDİASI

Tüfeğin dipçik kısmıyla başına ve vücuduna darbe aldığını savunan Melek İpek şöyle devam etti:

"Gördüğüm şiddet sonrası bayıldım. Kendime geldiğimde ellerim kelepçeliydi. Eşim sabah uyandı, kahvaltı yapmadan gitti. Odadan çıkarken kelepçenin anahtarını, bıçağını ve silahın birisini alarak gitti. Öncesinde çocuklarıma, 'Geldiğimde annenizi de sizi de öldüreceğim, evden dışarı çıkmayın.' dedi. Büyük kızımla toka gibi şeylerle kelepçeyi açmaya çalıştık, açamadık. Olayda kullandığım tüfeği akşam içeri eşim koymuş. Eşim bağırarak içeri girdi. Direkt benim bulunduğum odaya geldi. Kapıyı sert şekilde açtı. O sırada bulunduğum odada silahı gördüm. Ellerim kelepçeli silahı koltuğumun altına aldım. Elim tetiğe ulaşamıyordu. Beni görünce 'Beni mi öldüreceksin?' dedi. Elimden silahı almaya çalışırken silah patladı. Tek el ateş aldı. Nasıl patladığını bilmiyorum."

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları