loading
close
SON DAKİKALAR

İSMEK Sergisi Törenle Açıldı

İSMEK Sergisi Törenle Açıldı
Tarih: 08.06.2012 - 12:26
Kategori: Yerel

İSMEK Sultanbeyli Şubesi 2012 Yaz Dönemi Sergisi’ni açtı...

İSMEK Sultanbeyli Şubesi 2012 Yaz Dönemi Sergisi’ni açtı. Birbirinden güzel el emeği eserlerin görücüye çıktığı serginin açılışını Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak gerçekleştirdi.

İSMEK şubeleri, her yıl geleneksel olarak kursiyerlerin el emeği eserlerini bir sergide topluyor ve halkın beğenisine sunuyor.

İSMEK Sultanbeyli Şubesi’nin de 2012 dönemi sergisi kurs binasında açıldı. Kursiyerlerin yıl boyunca gördükleri eğitim sonrası yaptıkları el emeği göz nuru eserler görücüye çıktı. 

Serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, Sultanbeyli Belediyesi Başkan Danışmanı Ebru Ateş ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman katıldı. Budak, kursiyerleri tebrik ederken her birinin paha biçilemez eserler olduğunu söyledi.
 
Sergide, tezhip, ahşap boyama, ebru, giyim, hüsn-ü hat, iğne oyası, kumaş boyama, kurdele ve makine nakışı, mefruşat, modelistlik, nikah şekeri süslemeciliği, resim ve takı tasarımı branşlarının eserleri sergilendi. 

Ayrıca Arapça, İngilizce, diksiyon, bağlama, gitar ve kuaförlük branşları için panolar hazırlandı. Serginin açılışının ardından pastacılık ve yemek branşı kursiyerlerinin ikramları sergiyi gezenlere ikram edildi.

Gül Caddesi üzerindeki İSMEK binasında açılan sergi, 10 Haziran Pazar gününe kadar gezilebilecek.



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları