loading
close
SON DAKİKALAR

İsrail polisinin gözaltına aldığı 3 Türk serbest bırakıldı

İsrail polisinin gözaltına aldığı 3 Türk serbest bırakıldı
Tarih: 24.12.2017 - 04:57
Kategori: Gündem

Doğu Kudüs’te dün gözaltına alınan 3 Türk vatandaşı, İsrail mahkemesince kefaletle serbest bırakıldı.

Mescid-i Aksa'ya çıkan Pamukçular Çarşısı'nda İsrail polisi tarafından Harem-i Şerif'e girmeleri engellenen ve çıkan arbede sonucu gözaltına alınan 3 Türk, İsrail mahkemesince kefaletle serbest bırakıldı.

İsrail polisinin, Türk vatandaşlarını durdurarak Türk bayrağı baskılı tişörtleri çıkarmalarını aksi takdirde Mescid-i Aksa'ya giremeyeceklerini söylediği belirtilmişti.

Bunun üzerine tepki gösteren gruba, İsrail polisinin müdahale ettiği ve yaşanan arbedenin ardından üç Türk vatandaşının gözaltına alındığı kaydedildi.

Gözaltına alınan Türklerin, Mescid-i Aksa'yı ziyaret etmek için Belçika'dan geldikleri ve çifte vatandaşlık sahibi oldukları öğrenildi.

Sputnik

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları