loading
close
SON DAKİKALAR

İsrail'i karıştıran Beşiktaş tezahüratı

İsrail'i karıştıran Beşiktaş tezahüratı
Tarih: 12.02.2012 - 18:43
Kategori: Spor

Rakip takımın Beşiktaş tezarühatı İsrail'i karıştırdı.

Maccabi Tel Aviv'in ligdeki rakibi Ironi Rishon taraftarı, deplasmanda Beşiktaş lehine tezahürat yaptı, bu durum teknik patron Motti Ivanir'i çok kızdırdı. Ivanir, "Bence bu büyük bir ayıp ve utanç" dedi

"BÜYÜK BİR UTANÇ"

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi E Grubu'nda sahasında ağırlayacağı Maccabi Tel Aviv'in cumartesi günü İsrail Ligi karşılaşmasında mağlup ettiği Ironi Rishon'un taraftarı, rakiplerini kızdırdı. Tribünlerde siyah-beyazlılar lehine yapılan tezahüratlar, Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü Motti Ivanir'in tepki göstermesine neden oldu. Karşılaşma boyunca Beşiktaş'a yönelik tezahüratta bulunan deplasman tribünündeki Ironi Rishon taraftarlarına tepki gösteren Ivanir, "Taraftarların Beşiktaş lehine tezahüratlar yaptığını duydum. Bence bu çok büyük bir ayıp ve büyük bir utanç" diyerek sert bir şekilde tepki gösterdi.

İSTANBUL'U GEZMEYECEKLER

Ivanir ayrıca İstanbul'da güvenlik endişesi taşımadıklarını, ancak deplasmanlarda gerçekleştirdikleri geleneksel alışveriş turunu İstanbul'da yapmayacaklarını kaydetti. Maccabi Tel Aviv'nin teknik patronu, "İstanbul'da antrenman dışında hep otelde olacağız. Daha önce deplasmanlarda yaptığımız gibi alışverişe çıkmayacağız. Türkler'in bizi korumak için her şeyi yapacağını UEFA'nın da bize bir şey olmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları