loading
close
SON DAKİKALAR

Issız Adam'a hırsız şoku

Issız Adam'a hırsız şoku
Tarih: 12.02.2012 - 18:48
Kategori: Magazin

Nişanlısı alışveriş merkezinde soyuldu...

Issız Adam filmindeki rolüyle üne kavuşan Cemal Hünal'ın nişanlısı Lale Cangal'ın, İstanbul Nişantaşı'da gittiği bir alışveriş merkezinde çantası çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülenirken, 4 aylık hamile olduğu belirlenen M.C.Ş. adlı şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Hırsızlık olayı 8 Eylül'de İstanbul Nişantaşı'ndaki Yargıcı mağazasında meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre hırsızlar iki kişi. Müşteri görünümünde mağazaya giren hırsızlar, kıyafet bakıyorlarmış gibi yapıyorlar ama bir gözleri de sürekli dalgın müşterilerin üzerinde. Kısa süre sonra ise iki hırsızın beklediği an geliyor ve mağazada alışveriş yapan bir kadın çantasını tezgahın üzerine bırakıyor. O anda hırsızlardan biri soğukkanlı bir hareketle çantayı alıp diğer arkadaşına veriyor ve daha sonra mağazayı terk ediyorlar.

Hırsızlar kayıplara karıştıktan sonra çantasının çalındığını fark eden kadın ise Cemal Hünal'ın nişanlısı Lale Cangal çıktı. Olay hemen polise bildirildi. Mağazanın güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polisler hırsızların Hacıhüsrevli M.C.Ş. ve arkadaşı olduğunu tespit etti. 4 aylık hamile olduğu öğrenilen hırsız kadın gözaltına alınırken suço rtağı arkadaşı ise aranıyor. Lale Cangal'ın çantasına ise ulaşılamadığı öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları