loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Adalar Gezisi

İstanbul Adalar Gezisi
Tarih: 28.04.2012 - 19:12
Kategori: Seyahat

İstanbul adalar, İstanbullular için bir armağanken, şehir ve yurt dışından dahi adalara gidilmektedir...

İstanbul’a feribotla sadece yarım saat uzaklıkta olan adalar görebileceğiniz ve tadabileceğiniz en güzel duygulardan bir tanesidir. Adalar, İstanbullular tarafında da bilinen bir yerken, hafta sonları tatilli için tek adres olarak da gösteriliyor. İstanbul adalar, İstanbullular için bir armağanken, şehir ve yurt dışından dahi adalara gidilmektedir. 

Öncelikle Adalar’a gidebilmek için İstanbul Kadıköy yada Eminönüne gitmeniz gerekmektedir. Bu noktadan sürekli olarak Adalar’a saat aralığıyla turlar düzenlenmektedir. Öncelikle bu tür mekânlardan turlarla; ilk önce kınalı ada, Burgaz ada, heybeli ada ve büyük adaya gideceksiniz. Her birinden farklı güzelliklerin bulunduğu aşikârken Adalar’da bir gününüz muhakkak gidecektir.

istanbul adalar fayton 

Eğer Adalar’a turlarla gittiyseniz, tur sizi sırasıyla ve saatleriyle tüm adaları gezdirecektir. Ama özel olarak gittiyseniz de, istediğiniz adaya istediğiniz zamanda geçebilir, istediğiniz sürece adalarda bulunabilirsiniz. Ada içerisin de faytonlarla gezinti yapabilmek mümkünken, bunu yanı sıra adalarda bisiklet kiralayıp da gezmek mümkün olacaktır.

istanbul Heybeliada 

Adalar’da kalmak için otellerde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gezinti sırasında herhangi bir şeye ihtiyacınız olduğunda ihtiyacınıza hitaben çok çeşit yine adalar üzerinde var olmaktadır. Bazı tatilcilerimiz Adalar’da bir gün ya da hafta sonu boyunca konaklamak istiyor, bu tür ihtiyaçlarınız içinde Adalar’da konaklama yapılacak otellere uğrayabilirsiniz.

Istanbul Buyukada 

Adalar, tamamıyla tarihi eser binalardan oluşurken, her noktasında bir tarihi yaşamak mümkün olacaktır. Devlet kontrolü altında olan adalar, günlük yaşantınin yanı sıra tatil amaçlı kullanımlar için büyük bir getiri sağlamaktadır. Adalar’da bulunan evlerin bir kısmı devlet’e ait yapılırken, bazıları da normal ev olarak kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra otel dükkân gibi şeylerinde bulunduğu adalarda motorlu araçların kullanımında yasaktır. Eğer sizlerde İstanbul gibi bir yerde gidilecek yeler arıyorsanız veya hafta sonu için kafanızı dinlemek, stres atmak güzel bir zaman geçirmek istiyorsanız Adalar’ı ziyaret etmelisiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları