loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve yönetimi Turkiye'den tek davet alan dernek olarak SDP kongresinde!

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve yönetimi Turkiye'den tek davet alan dernek olarak SDP kongresinde!
Tarih: 19.04.2024 - 08:43
Kategori: Gündem

Erdoğan Erden; Rasim Ljajić'in davetiyle, Turkiye'den tek davet alan Anadolu Yakasi Bosna Sancak Derneginin Baskani ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 7. Kongrelerine katılım sağladık.

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, wwwistanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada;

"Sırbistan Sosyal Demokrat Partisi'nin Genel Baskani, Sandžak Demokrat Partisinin Kurucu Genel Başkanı, Sırbistan Basbakan Eski Yardimcisi ve Ticaret, Turizm ve Telekominikasyon Eski Bakani Sn. Rasim Ljajić'in davetiyle, Turkiye'den tek davet alan Anadolu Yakasi Bosna Sancak Derneginin Baskani ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 7. Kongrelerine katılım sağladık.

Bu onuru Dernegimize bağışladıkları için SDP Genel Başkanı Sn. Rasim Ljajić'e, Turizm ve Gençlik Bakanı Memić'e, SDP'nin yeni seçilen Genel Başkanı Sn.Samir Lekić'e, SDP'nin önceki dönem Genel Başkanı Sn. Nihat Hasanovič'e, Novipazar Belediye Başkanı Sn.Nihat Biśevac'a, teşekkürü bir borç biliriz.

Yeni Genel Başkana, Sancak'ın en güçlü partisinin liderliği görevinde başarı ve halkına refah dolu hizmet diliyoruz.

Yeni liderlik hem SDP hem Novi Pazar hem de Sancak'ın olumlu değişimlerinin ve ilerlemesinin taşıyıcısı olsun."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları