loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Son bir yılda sadece İstanbul’da 33 sağlık çalışanımızı Covid-19 yüzünden kaybettik

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Son bir yılda sadece İstanbul’da 33 sağlık çalışanımızı Covid-19 yüzünden kaybettik
Tarih: 14.03.2021 - 11:15
Kategori: Gündem

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajda, "Son bir yılda sadece İstanbul’da 33 sağlık çalışanımızı Covid-19 yüzünden kaybettik. Kıymetli sağlık çalışanlarımız, hayat kurtarmak için saatlerce uykusuz nöbet tutuyorsunuz. Hiçbirinizin hakkı ödenmez" dedi....

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesinde yatan hastalarını ziyaret etti.

Vali Yerlikaya ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sağlıkla alınan bir nefesin, Covid-19 önlemlerinin ne kadar önemli olduğuna bir kez daha şahit oldum. İçeride sağlık çalışanlarımız insanüstü bir gayretle çalışıyorlar. Hastalarımız iyileşsin, onlardan güzel bir haber bekleyen yakınlarının yüzü gülsün diye… Sağlık ordumuz koruyucu kıyafetler içinde, yüksek risk altında saatlerce çalışıyor, hayat kurtarıyor, bizlerin sağlığı için büyük fedakarlıklarla katlanıyorlar. Kıymetli İstanbullular, özellikle son bir yıldır doktorlarımızın, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın değerini anladık. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Ali Yerlikaya, bir yılda sadece İstanbul’da 33 sağlık çalışanının Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini belirterek şöyle konuştu:
"Ülke genelinde ise 29 bin 356 vatandaşımız maalesef yaşamını yitirdi. Hepsine Allah’tan rahmet diliyoruz. Kıymetli sağlık çalışanlarımız, hayat kurtarmak için saatlerce uykusuz nöbet tutuyorsunuz. Salgın koşullarında yavrularınızdan, ailelerinizden mahrum kalıyorsunuz, hiçbirinizin hakkı ödenmez. Sizler bizim kahramanlarımızsınız. İyi ki varsınız. 14 Mart Tıp Bayramınızı gönülden kutluyorum. Bir an önce ülkemizin, İstanbulumuzun sağlıklı günlere kavuşmasını diliyorum."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları