loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı
Tarih: 12.02.2021 - 08:58
Kategori: Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği'nden gelen hava durumu ve yoğun kar yağışı uyarılarının ardından beklenen yağış başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlğünce yapılan son hava durumu tahminlerine göre bugün karla karışık olarak etkisini göstermesini bekleyen yağışlar kısa sürede yerini yoğun kar yağışına bırakacak. Türkiye genelinde, başta batı ve kuzey kesimlerde etkili olması beklenen kar yağışının yeni hafta ile birlikte İç Anadolu ve Doğu bölgeleri de etkisi altına alması bekleniyor.

İstanbul'da Beylikdüzü, Başakşehir, Esenyurt çeşşitli ilçelerde kar yağışı etkili olmaya başladı.

Türkiye geneli için Meteoroloji tarafından yapılan son tahminlere göre, kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeybatısı ile Çanakkkale, Muğla, Erzurum, Muş, Bingöl Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'nın kuzey ve Doğusu ile Batı Karadenizin iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeybatısının yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İşte, illere göre son tahminler şöyle:

EDİRNE °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu ve karlakarışık yağmurlu yüksekleri kar yağışlı

KIRKLARELİ °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu ve karlakarışık yağmurlu yüksekleri kar yağışlı

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile Muğla çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Muğla çevrelerinde gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu

DENİZLİ °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu

İZMİR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları