loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da kumar ve fuhuş baskını: 62 gözaltı

İstanbul'da kumar ve fuhuş baskını: 62 gözaltı
Tarih: 11.02.2012 - 20:25
Kategori: Şehir

Beykoz, Küçükçekmece ve Beyoğlu'nda kumar ve fuhşa yönelik düzenlenen operasyonlarda, 33'ü kadın olmak üzere 62 kişi yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Beykoz’un Kavacık semtinde kısa süre önce kumar oynandığı için mühürlenen yerin mühürlerinin sökülerek faaliyete geçtiği bilgisine ulaştı. 

Olay yerine giden ekipler, açılmaması üzerine koçbaşı ile kapı kırılarak içeri girdi. Burada kumar oynadıkları ve oynattıkları iddiasıyla 4’ü kadın 17 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte 2 bin 800 oyun pulu ile 15 deste iskambil kağıdı ele geçirildi.

Küçükçekmece’nin Florya semtinde bir derneğe düzenlenen operasyonda da kumar oynadıkları ve oynattıkları gerekçesiyle 14’ü kadın toplam 30 kişi gözaltına alındı. Dernekte bulunan 5 bin oyun pulu ile 20 deste oyun kağıdına da el konuldu.

Bu arada, fuhuş yapıldığı iddia edilen Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki bir eğlence mekanına düzenlenen operasyonda da 15 kadın gözaltına alındı. Kadınlar, sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Şubeye getirilen kadınlar hakkında Kabahatler Kanunu’na göre işlem yapılacağı bildirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları