loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu
Tarih: 12.02.2012 - 15:23
Kategori: Yerel

Küçükçekmece, Şişli, Fatih ve Bağcılar'da düzenlenen operasyonlarda, 335 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili biri yabancı uyruklu 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu kaçakçılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 ay öncesinden teknik ve fiziki takibe aldıkları kişilere yönelik çalışma başlattı.

Sürdürülen çalışmaların ardından, Küçükçekmece, Fatih, Şişli ve Bağcılar'da 3 ayrı adres ile 1 otomobile yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, otomobilin kaporta ve koltuk aralarına gizlenmiş paketler halinde 335 kilo esrar, 1 hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği sanılan 115 bin TL ele geçirildi.

Operasyonlarda, uyuşturucunun sahibi olduğu öne sürülen M.S.K, S.K, M.C, L.G, Y.G, A.E. ve B.D. Küçükçekmece, Şişli ve Bağcılarda, İran uyruklu N.G. de Fatih'te bir otelde gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden İran uyruklu N.G'nin yurt dışından elde ettiği uyuşturucuyu, İstanbul'da M.S.K'ye teslim etmek istediğini söylediği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan 8 şüphelinin, Beşiktaş'taki İstanbul adliyesine sevk edildikleri kaydedildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları