loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da yaşanan yağış sonrası İBB Ekipleri 3.430 personel, 1.658 araç ve iş makinesi ile alınan ihbarlara müdahale ediyor!

İstanbul'da yaşanan yağış sonrası İBB Ekipleri 3.430 personel, 1.658 araç ve iş makinesi ile alınan ihbarlara müdahale ediyor!
Tarih: 28.09.2023 - 19:12
Kategori: Yerel

İstanbul’un özellikle Avrupa yakasında bölgesel sağanak yağış geçişi yaşanıyor. Arnavutköy’e metrekareye 193 kg yağmur düşerken, İBB Ekipleri 3.430 personel, 1.658 araç ve iş makinesi ile alınan ihbarlara müdahale ediyor.

İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

İstanbul’un özellikle Avrupa yakasında bölgesel sağanak yağış geçişi yaşanıyor. Arnavutköy’e metrekareye 193 kg yağmur düşerken, İBB Ekipleri 3.430 personel, 1.658 araç ve iş makinesi ile alınan ihbarlara müdahale ediyor. Bu gece şehir genelinde etkili olması beklenen serin ve yağışlı havanın, aralıklarla Pazartesi gününe kadar süreceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da öğleden sonra başlayan yağış 16:00 itibariyle Avrupa Yakası'nın genelini etkisi altına aldı. Arnavutköy'de toplam yağış metrekarede 193 kg’a ulaştı. Serin ve yağışlı havanın aralıklarla Pazartesi gününe kadar bölgemizde etkili olması bekleniyor.

Beklenen yağışlı hava nedeni ile yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı hazırda bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri 3.430 personel, 1.658 araç ve iş makinesi ile alınan ihbarlara müdahale ediyor. 

Sorun Yaşanan Noktalar / Önemli Olaylar

- Silivri ilçesi Gümüşyaka Mevkii D100 karayolu - göllenme (Müdahale edildi.)

- Arnavutköy Merkez Anaarterler - göllenme

- Başakşehir Bedrettin Dalan Bulvarı - göllenme

- Başakşehir İkitelli 3 Nolu Kavşak - göllenme

- Başakşehir İkitelli 4 Nolu Kavşak – göllenme

- Başakşehir 4. Etap Yolu - göllenme

- Başakşehir Atatürk Bulvarı – göllenme

- T4 Tramvay hattı Taşköprü istasyonu – su baskını

- Sultangazi Mahmutbey Yolu Altgeçit – göllenme

- Arnavutköy Kiptaş Konutları önü - göllenme

- Çağlayan Altgecidi Şişli -> Piyalepaşa istikameti – göllenme

- Bayrampaşa Yıldırım Mah.- TEM çıkışı - göllenme

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları