loading
close
SON DAKİKALAR

İstediğiniz işe sahip olmak için geç kalmadınız

İstediğiniz işe sahip olmak için geç kalmadınız
Tarih: 11.02.2012 - 19:39
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, yeni bir işbirliğine daha imza atarak İŞKUR’a kayıtlı işsizlere yönelik Uygulamalı Girişimcilik kursu başlatıyor.

İşsizle işvereni buluşturma konusunda önemli çalışmalara imza atan Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile başlattığı işbirliği çalışmasına bir yenisini ekleyen Silivri Belediyesi, Uygulamalı Girişimcilik kursu için çalışmalara başladı. İŞKUR’a kayıtlı işsizlere yönelik olarak gerçekleştirilecek Girişimcilik Kursu, 10 iş günü boyunca toplam 60 ders saati sürecek. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilecek eğitimler 9 Ocak 2012 tarihinde başlayacak.

Ücretsiz verilecek olan Uygulamalı Girişimcilik kursunda katılımcılara günlük 15 TL eğitim gideri ve eğitim programını tamamlayanlara Girişimcilik Eğitimi Katılım Sertifikası verilecek. KOSGEB’den gelecek danışmanlarında da eğitim seminerleri vereceği kursun sonunda, katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunursa 27.000.00 TL’ye kadar hibe alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 80.000.00 TL’ye kadar sıfır faizli 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi’nden ve 729 00 03 nolu telefondan alınan kayıtlar, 3 Ocak 2012 Salı Günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. Eğitimden faydalanmak için, İŞKUR’a kayıtlı işsiz olma, 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları