loading
close
SON DAKİKALAR

İstiklal Caddesi'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı

İstiklal Caddesi'nde Ekrem İmamoğlu izdihamı
Tarih: 21.05.2019 - 15:16
Kategori: Gündem

İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gümüşsuyu'nda bulunan Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına katıldıktan sonra İstiklal Caddesi'nde yürüdü.

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde merkezi Gümüşsuyu'nda bulunan Halk TV'de canlı yayına katıldı. İmamoğlu, canlı yayının ardından eski bakanlardan Hüsamettin Cindoruk ile Galatasaray'daki randevusuna İstiklala Caddesi'nden yürüyerek gitti. İmamoğlu'nu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

İmamoğlu, yürüyüş sırasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile karşılaşırken yurttaşlar da İmamoğlu'yla selfie çekidi. 

Taim Drobi adlı Suriyeli bir iş insanı, sevgilisine aldığı çiçekleri, İmamoğlu'na hediye etti. 10 yıldır Türkiye'de yaşadığını ve şirket sahibi olduğunu belirten Drobi, sevgilisine yeni çiçek alacağını belirtti. İstiklal Caddesi'ne girildiğinde kalabalık artarken vatandaşlar İmamoğlu ile sık sık selfie çektirdi.

Vatandaşlar sık sık, ''Ekrem Başkan'', ''Her şey çok güzel olacak'', ''En büyük başkan bizim başkan'' ve ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' sloganlarını attı. Bazı vatandaşlar, telefonla aradıkları yakınlarını İstiklal Caddesi'ne, İmamoğlu'nu görmeye çağırdı. Vatandaşlar, izdiham eşliğinde zorlukla yürüyebilen İmamoğlu'na, ''Sen gözümün nuru / Tükenmiş İstanbul'un umudu / Ekrem İmamoğlu'' bestesini okudu.

İHalkın sevgi gösterileri arasında yürüyüşünü tamamlayan İmamoğlu, Hüsamettin Cindoruk'un Galatasaray Mısır Apartmanı'ndaki ofisine girdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları