loading
close
SON DAKİKALAR

İttifak Holding Konyaspor, Beşiktaş'ı 1-0 yendi

İttifak Holding Konyaspor, Beşiktaş'ı 1-0 yendi
Tarih: 27.12.2021 - 23:43
Kategori: Spor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a deplasmanda 1-0 yenildi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Konya BŞB Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı. 

Oyuna 78. dakikada giren Ahmed Hassan, 90. dakikada attığı golle takımının galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

90. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Ceza sahası sol çaprazından Michalak'ın ortasında kaleci Ersin Destanoğlu'nun tokatladığı top, sağ çaprazdaki Skubic'in önünde kaldı. Bu oyuncunun ortasında altıpasın önündeki Ahmed Hassan'ın volesinde, top ağlarla buluştu: 1-0

Karşılaşma, Konyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonucun ardında Konyaspor ligin ilk yarısını 39 puanla 2. sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor’un 2 puan kaybettiği haftada farkı 7’ye indirdi. Üst üste 8. deplasman maçından da galip ayrılamayan ve 4 maç sonra sahadan puansız ayrılan Beşiktaş ise 19. hafta sonunda 28 puanla 7. sırada kaldı.

Önder Karaveli’den Açıklamalar

“Rakibimizi kutlarım. Oyunun geneline baktığımızda, kaybetmeyi hak eden bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Maç boyunca dengeli bir oyun vardı. Maçtan önce İttifak Holding Konyaspor ile ilgili yaptığımız analizlerde geride oyun kuran, atak organizasyonlarını en geriden başlatan bir takım olduğunu görmüştük. Düşüncemiz onlara bu oyunu oynatmamaktı. Zaman zaman yaptık, zaman zaman yapamadık. Rakibin bulduğu pozisyon kadar biz de bulduk. Bahane olarak sunmuyorum ama üst üste oynanan maçların oyuncular üzerinde yorgunluk oluşturduğunu bariz olarak gördük. Her iki takımın da az pozisyon bulduğu dengeli bir oyunu tercih ettiği maç oldu. Rakibimiz bizi çok bunaltan, kalemizde çok pozisyonlar bulan bir oyun oynamadı. Birkaç pozisyon olduğunu düşünüyorum. Ancak 90. dakikada ön tarafta bitiremediğimiz bir atak, yoğun olmamıza rağmen kalemize gol olarak geri döndü. Serdar’ı oyuna sokmak, maçlarda kullanmaktan ziyade biz Serdar’ı nasıl en doğru zamanda sahada tutarız diye düşünüyoruz. Serdar da doğru zamanda sahada olacaktır. Ben savunma açısından da çok olumsuz bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Hücumda biraz daha doğru hareketleri yapabilseydik ve bulduğumuz pozisyonlarda en doğru vuruşu ortaya çıkarabilseydik gol bulmamız mümkündü. Bulduğumuz pozisyonlar var ama yeterli mi, çok net söylüyorum bizim için yeterli değil. Deplasmanda da olsa, iç sahada da olsa Beşiktaş bundan çok daha güçlü oyunlar oynamalı, goller atmalı. Bugün ligin son haftasında ancak bu kadar oldu, ancak değiştirmemiz gerekiyor ve çok daha güçlü oyunlar oynanması gerekiyor.”

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları