loading
close
SON DAKİKALAR

İTÜ Vakfı'ndan Doğa Koleji açıklaması: Müzakere süreci devam ediyor

İTÜ Vakfı'ndan Doğa Koleji açıklaması: Müzakere süreci devam ediyor
Tarih: 19.12.2019 - 14:07
Kategori: Eğitim

Doğa Koleji’nin İTÜ Vakfı tarafından satın alınmasına ilişkin müzakere sürecinin devam ettiği belirtildi.

Maaş krizinin yaşandığı Doğa Koleji ile İTÜ Vakfı arasında görüşmeler sürüyor. İTÜ Vakfı'ndan dün yapılan açıklamada, "Doğa Koleji ile ilgili müzakereler olumlu yönde devam ediyor. Bilgilendirme en kısa sürede yapılacaktır" ifadeleri kullanılmıştı.
Hürriyet'ten Nuran Çakmakçı, Doğa Koleji’nin İTÜ Vakfı tarafından satın alınmasına ilişkin imzaların atıldığı şeklinde haber geçti.

İTÜ: Süreç sonlandığında bilgilendirme resmi kanallardan yapılacaktır
Bu haberin ardından İTÜ Vakfı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada "Dün kurumumuzca yapılan bilgilendirme geçerlidir. İTÜ Vakfı ile Doğa Koleji arasındaki müzakere süreci devam etmektedir.  İTÜ resmi kanalları dışındaki kaynaklardan yayılan haberler, son durumu yansıtmamaktadır. Süreç sonlandığında bilgilendirme resmi kanallardan yapılacaktır" denildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ziya Selçuk, mali kriz yaşanan Doğa Koleji ile ilgili olarak açıklama yapmıştı. Selçuk, kamu kaynaklarıyla özel kurum kurtarma planlarının olmadığını belirtmiş ve "Öğrencileri resmi okullara yerleştirme planımız hazır" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları