loading
close
SON DAKİKALAR

İYİ Parti Bayrampaşa başkan yardımcısı ile 157 kişi istifa edip CHP Adayı Hasan Mutlu'ya destek açıkladı

İYİ Parti Bayrampaşa başkan yardımcısı ile 157 kişi istifa edip CHP Adayı Hasan Mutlu'ya destek açıkladı
Tarih: 30.03.2024 - 08:28
Kategori: Yerel

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Serhat Ulusoy, 157 parti üyesiyle birlikte istifa ettiklerini ve CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu'yu destekleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Serhat Ulusoy, görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. 157 parti üyesi ile birlikte istifa ettiklerini belirten Serhat Ulusoy, "Belediye Başkan adayımızın Ak Partiyi destekleyen tavrı, sadece ana muhalefet partisini hedef alan açıklamaları,hedefin parti menfaatleri değil iktidar partisine hizmet olduğu kanaatine vararak İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı görevimden 157 dava arkadaşımla birlikte istifa ediyorum" dedi.

Ulusoy'un açıklaması şöyle:

"Kıymetli basın mensuplar,ı çok değerli Bayrampaşalılar, dava ve yol arkadaşlarım!

Hepinizin de bildiği üzere Partimizin 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine hür ve müstakil girme kararı doğrultusunda ilçe başkan yardımcısı ve seçim işleri başkanı olarak ben ve dava arkadaşlarım bu güne dek elimizden gelen her türlü çabayı gösterdik fakat geldiğimiz noktada ben ve dava arkadaşlarım Belediye Başkan adayımızın Ak Partiyi destekleyen tavrı , sadece ana muhalefet partisini hedef alan açıklamaları,hedefin parti menfaatleri değil iktidar partisine hizmet olduğu kanaatine vararak İyi Parti Bayrampaşa İlçe Bşk Yrd ve Seçim İşleri Bşk görevimden 157 dava arkadaşımla birlikte istifa ediyoruz.

Bayrampaşalılar için en doğru ismin Hasan Mutlu Başkan olduğu ortak kanaatiyle Bayrampaşa da Hasan Mutlu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığında da Sayın Ekrem İmamoğlu’nu destekleme kararımızı açıklıyorum."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları