loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir Bosna Sancak Derneği'nden Hanida Hajdinoviç’e tebrik mesajı

İzmir Bosna Sancak Derneği'nden Hanida Hajdinoviç’e tebrik mesajı
Tarih: 25.12.2019 - 16:21
Kategori: Yerel

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Abdullah Gül, Sırbistan’ın Sancak Bölgesi’nde bulunan Novipazar Belediye Meclis Başkanlığına atanan Dr.Hanida Hajdinoviç’i tebrik eden bir mesaj paylaştı.

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Abdullah Gül, Sırbistan’ın Sancak Bölgesi’nde bulunan Novipazar Belediye Meclis Başkanlığı'na atanan Dr.Hanida Hajdinoviç’i tebrik etti. 

‘Boşnak kadını yalnızca evlerinde yemek yapmak ve çocuk büyütmekle mükellef değil diye düşünüyorum. Bu ve buna benzer görevlerinde üstesinden çok rahat geleceklerdir eminim’ diyen Abdullah Gül Hanida Hajdinoviç ile ilgili şu ifadeleri paylaştı:  ‘Sırbistan’ın Sancak Bölgesinde bulunan Novipazar Belediye Meclis Başkanlık görevine atanan Dr.Hanida Hajdinoviç, atandığı bu görevde Boşnak kadınının neler yapabileceğini göstereceğini biliyorum. Boşnak kadınları çalışkan, becerikli ve tutuğunu koparan bir karaktere sahip, onun içinde Hajdinoviç bu görevde çok başarılı olacak, Boşnak kadınının sesi olacak. Novipazar Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin kardeş olması sebebiyle, Novipazar ve Bornova Belediyeleri,  Dr.Hanida Hajdinoviç ve Dernek olarak ile birlikte güzel projelere imza atacağımızı tahmin ediyoruz. İzmir Bosna Sancak Derneği olarak atandığı bu görevde kendisini tebrik eder başarılar dileriz’ 

 

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları