loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 25 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 25 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti
Tarih: 17.04.2019 - 09:54
Kategori: Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 25 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti.

İzmir'in yeni belediye başkanı Tunç Soyer ve 25 ilçe belediye başkanı dün (16 Nisan 2019) Anıtkabir'i ziyaret etti.

Soyer, ziyarete ilişkin fotoğrafları Twitter hesabından "Aziz Atam, bugün huzurunuza, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmir’in yirmi beş ilçesinin belediye başkanları olarak size söz vermeye geldik. Asla unutmayacağız ki "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözleriyle paylaştı. 

Tunç Soyer, Anıtkabir anı defterine yazdığı yazıyı da paylaştı.

Başkan Soyer'in yazısı şöyle:

"Aziz Atam, Sayın Genel Başkanım; Bugün huzurunuza 5 yıl için görev yapmak üzere, 31 Mart 2019 tarihinde seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve 25 ilçenin başkanlarıyla söz vermeye geldik. Biliyoruz ki, özgürlük nefes kadar hayatidir ve bu topraklarda 100 yıldır özgürce nefes alıyorsak sizin sayenizdedir.

Rahat uyuyun, emanetinizi canımız gibi koruyacağız. Bunun yolunun, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktan geçtiğini öğrendik. O nedenle, birbirimize sımsıkı sarılıp, “Yurtta barış, cihanda barış” şiarıyla, kardeşlik mayasını çoğaltacağız. Akıl, vicdan ve cesaretle devrimlerinizin aydınlığından feyz alıp, İzmir’i dünyanın en müreffeh kentlerinden biri yapacağız. Yılmayacağız, yorulmayacağız çok çalışacağız. Biliyoruz ki, siz İzmir’in güzel kalpli insanlarının her daim yüreğindesiniz. Gücümüzün kaynağı bu, aziz hatıranıza şerefle ve gururla sahip çıkacağız. Asla unutmayacağız ki, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları