loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi iki karikatür yarışması düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi iki karikatür yarışması düzenliyor
Tarih: 12.01.2021 - 13:33
Kategori: Yerel

İzmir Büyükşehir Belediyesi biri uluslararası diğeri ulusal çapta olmak üzere iki karikatür yarışması düzenliyor. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uluslararası Karikatür Yarışması’nın son başvuru tarihi 1 Şubat, Engelsizmir Ulusal Karikatür Yarışması’nın son başvuru tarihi ise 5 Mart olarak açıklandı....

İzmir Büyükşehir Belediyesi biri cinsiyet eşitliği diğeri ise önyargı ve empati temalı iki karikatür yarışmasının duyurusunu yaptı. Her iki yarışma da isteyen herkesin katılımına açık.

Karikatüristler serbest teknikte verdikleri eserlerle Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uluslararası Karikatür Yarışması’na başvurabilecek. 300 dpi çözünürlükte, RGB ve JPG formatında olması beklenen çalışmalar için boyut sınırı bir A3 sayfası olarak belirlendi. Çalışmaların 1 Şubat’a kadar ibbcartoon@gmail.com adresine gönderilmesi isteniyor.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uluslararası Karikatür Yarışması’nda birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye ise 5 bin lira verilecek. Yarışma kapsamında 2 biner liralık üç mansiyon ödülü dağıtılacak.

Detaylı bilgi ve şartname  tıklayınız.

Engelsizmir Ulusal Karikatür Yarışması  
Engelsiz yaşamın öncüsü olabilmek için yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 27-29 Mayıs tarihlerinden düzenlenecek "4. Uluslararası Engelsizmir Kongresi" kapsamında karikatür yarışması açıldı. Ulusal çaptaki yarışmanın konusu "önyargı ve empati" olarak belirlendi.

Yarışmaya en fazla 5 karikatür ile katılınabilecek. Yarışmaya katılan eserlerin başka yarışmalarda ödül almamış olması gerekiyor. Herkesin katılımına açık yarışmada eserlerin 300 dpi çözünürlükte ve RGB formatında olması bekleniyor. Karikatüristlerden herhangi bir sıkıştırma programı kullanmadan çalışmalarını 5 Mart’a kadar engelsiz2021@gmail.com adresine göndermeleri isteniyor.

Engelsİzmir Ulusal Karikatür Yarışması’nda birinciye 8 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin lira verilecek. Biner liralık üç mansiyon ödülü ve 13-17 yaş arası için iki karikatüriste 750’şer liralık Genç Ödülü dağıtılacak.

Detaylı bilgi ve şartname için tıklayınız

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları