loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneğinden anket; Kitleler yanımızda, EYT'liler olarak sonuna; sonuç alıncaya kadar mücadele edeceğiz

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneğinden anket; Kitleler yanımızda, EYT'liler olarak sonuna; sonuç alıncaya kadar mücadele edeceğiz
Tarih: 10.01.2021 - 10:17
Kategori: Sendika

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Kitle Tespit ve Değerlendirme amaçlı 18 sorudan oluşan anket ile hedef kitlenin mevcut durumu ve beklentilerini tespit etti.

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği hak alma mücadelelerinin toplumsal yansımalarını ve nasıl bir yol haritası ile süreci daha sağlıklı yönetebileceklerini görmek için farklı demografik yapılarda, rastgele link yayma usulü (WhatsApp,Facebook) ile yaptığı anketinde 1.000 kişilik bir grubu hedef kitle olarak belirledi.

İzmir EYT Derneği, 18 sorudan oluşan anket ile hedef kitlenin mevcut durumu ve beklentilerini tespit etti.

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak Kitle Tespit ve Değerlendirmek için yapmış olduğumuz anket çalışması sonucunda açıkça görülmüştür ki;

"İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak kendimizi ve haklı davamızı en iyi şekilde anlatabildiğimiz ve derneğimizin İzmirli hemşerilerimiz tarafından bilindiği, kabul gördüğü ve desteklendiği ortaya çıkmıştır.

Anketin en çarpıcı sonuçlarından biri de yalnızca derneğimize değil kitlesel harekete de gerçek ve güçlü bir inanç sergileyen katılımcılar; iktidarlara ve yönetimlere değil mağduriyetlerin çözümüne olan inançlarını açıkça belirtmişlerdir.

Biz de İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak bize gösterilen bu güven ve inanç ile sağlanan gücü “Sonuna sonuç alıncaya kadar” mücadelemiz için en etkin şekilde kullanacağız. denildi.

İZMİR EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KİTLE TESPİT VE DEĞERLENDİRME ANKETİ

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Adem Gezer

Sonuçlar tüm gerçekleri tüm açıklığı ile ortaya koyuyor, keşke daha çok kişiye ulaşabilsek ve daha büyük bir anket yapabilsek. Aslında bu gösteriyor ki 5 milyon imzaya bir an önce ulaşmak zorundayız. Pandemiye rağmen daha fazla yoğunlaşmak durumundayız. Belli ki insanlar EYT' ye inanıyor ve güveniyor.

10.01.2021, 13:59
Yorum Yap

Facebook Yorumları