loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir EYT Derneği sahalara iniyor

İzmir EYT Derneği sahalara iniyor
Tarih: 17.09.2021 - 22:09
Kategori: Gündem

İzmir EYT SYD Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Türker'den EYT'lilere çağrı; "Salgın yasaklarının bitmesiyle saha çalışmalarına hız verdik. Her hafta İzmir’in bir ilçesinde stant açıyoruz. Hepinizi bekliyoruz. Katılmak isteyen yeni arkadaşlarımızı derneğimize üye yapalım."

İzmir EYT SYD Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Türker www.stanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; "Pandemiden dolayı uzun zamandır, saha çalışması yapamıyorduk. Yasakların son bulmasıyla saha çalışmalarına hız verme kararı aldık. Her hafta İzmir’in bir ilçesinde standlarımızı açıp, üyelerimizle buluşmak, aramıza katılmak isteyen yeni arkadaşlarımızı da derneğimize üye yapmak istiyoruz.

Bizler haklarımızı almak için asla pes etmeden, sonunda sonuç alıncaya kadar mücadelemizden vaz geçmeyeceğimizi, her ortamda göstermek için. ilkini bu hafta Buca, Şirinyer’de açacağımız standımıza tüm EYT’lileri, Tüm SGK mağdurlarını, Aylık bağlama oranları (ABO) mağdurlarını,xstaj mağdurlarını, emekli abilerimizi ablalarımızı, haklı davamızda bizlere destek olmaya davet ediyoruz. Tüm İzmirli dostlarımızı standımıza bekliyoruz.

Bizler haklı davamızda sonuca ulaşıp, haklarımızı alacağımıza yürekten inananlarız, yeter ki birleşerek bir olalım. BİR olursak, İRİ oluruz, İRİ Olursak DİRİ oluruz. Diri Olursak BİZ Oluruz. Biz olursak, haklarımıza kavuşur, geleceğimize sahip çıkabiliriz.

Herkesi EYT Deneklerine Üye olmaya, Destek olmaya ve Mücadeleye ortak olmaya davet ediyorum.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ" dedi.
 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları