loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir EYT Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na 'adalet heykeli'

İzmir EYT Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na 'adalet heykeli'
Tarih: 26.06.2021 - 16:00
Kategori: Gündem

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuar İzmir'de düzenlediği törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYD), Fuar İzmir'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek kendisine 'adalet heykeli' verdi.

Derrneğin Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı tarafından yapılan açıklama şöyle:
"Bizler farklı değer ve görüşlere sahip mağduriyeti yaşayan milyonlarca kişiyiz. Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla; İzmir Eyt Syd Başkanımız Doğan Türker, Sn  Kemal Kılıçdaroğlu'na “Adalet Heykel”ini  takdim etti.

İsteğimiz  yıllarca elimizden alın kitle bilinci oluşturmada başarılı, hakkını alma konusunda mücadeleci, inançlı ve ne kadar inatçı olduğunu göstermektedir. Bizim mağduriyetimizi, sorunlarımızı çözme iradesi gösteren her partiye eşit mesafedeyiz. Bizleri duymayanları ve görmeyenleri biz de sandıkta görmeyeceğimizi bir kez daha dile getiriyoruz. Geleceğimize birlikte sahip  çıkacak, birlikte  başaracağız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları