loading
close
SON DAKİKALAR

İzmir Valisi Köşger; Çeşme-Alaçatı ve Urla’da kuvvetli yağış dolu ve hortum nedeniyle maddi hasar oluşmuş ve 16 kişi yaralandı

İzmir Valisi Köşger; Çeşme-Alaçatı ve Urla’da  kuvvetli yağış dolu ve hortum nedeniyle maddi hasar oluşmuş ve 16 kişi yaralandı
Tarih: 12.02.2021 - 07:13
Kategori: Yurt

İzmir Valisi Köşger; Gece 21.30 civarında Çeşme-Alaçatı ve Urla’da kuvvetli yağış dolu ve hortum nedeniyle maddi hasar oluşmuş ve 16 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır.

İzmir, Çeşme'de yaşanan kuvvetli yağış, hotum nedeniyle bölgeyi Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile gezen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptığı açıklamada;

"Bu gece 21.30 civarında Çeşme-Alaçatı ve Urla’da  kuvvetli yağış dolu ve hortum nedeniyle maddi hasar oluşmuş ve 16 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Bölgeye 2 kurtarma aracı 9 Afad personeli ve itfaiye ekipleri sevkedilmiş olay arkadaşlarımızca yakınen takip edilmektedir." dedi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ile gezen İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada; 

"Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger Çeşme ilçesi Alaçatı Port mevkiinde meydana gelen kuvvetli fırtına ve rüzgar sonucu yaşanan olumsuzlukları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Bu gece 21.30 civarında Çeşme-Alaçatı ve Urla’da kuvvetli yağış dolu ve hortum nedeniyle maddi hasar oluşmuş ve 16 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Bölgeye 2 kurtarma aracı 9 Afad personeli ve itfaiye ekipleri sevkedilmiş olay arkadaşlarımızca yakınen takip edilmektedir.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları