loading
close
SON DAKİKALAR

İzmit'te nikah ve düğün salonları 1 TL oluyor

İzmit'te nikah ve düğün salonları 1 TL oluyor
Tarih: 03.12.2019 - 10:22
Kategori: Yerel

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in daha önce müjdesini verdiği ve komisyona sunulan öneri kabul edildi. Bugün belediye meclisine sunulacak olan komisyon kararı ile vatandaşlar İzmit Belediyesi’nin düğün ve nikah salonlarından sadece 1 TL’ye faydalanabilecek.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te yaşayan vatandaşların nikah ve düğün salonlarından eski tarifeye göre yüzde 90 indirimli faydalanmaları ve şehit yakınları, gazi, dul, yetim ve engelli vatandaşların düğün salonlarından ücretsiz faydalanması için Plan ve Bütçe Komisyonu’na öneride bulunmuştu.

Komisyonda kabul edilen öneri ile vatandaşlar Yunus Emre Kültür Merkezi, Alikahya ve Erol Olçok, Necati Gençoğlu, Ayazma ve Şehit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezleri’nden 1 TL’ye faydalanabilecekken; şehit yakınları, gazi, dul, yetim ve engelli vatandaşlar da merkezlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ayrıca komisyondan çıkan karar ile devlet okulları, sivil toplum kuruluşları da hafta içi velilerin, öğrencilerin ve halkın yararına yapacağı kültürel ve yöresel faaliyetler için Yunus Emre Kültür Merkezi hariç belediyenin diğer kültür merkezlerine 1 TL ödeyecek.

Kaynak : www.kocaelibarisgazetesi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları