loading
close
SON DAKİKALAR

Jandarmadan Mazot Hırsızlarına Operasyonu

Jandarmadan Mazot Hırsızlarına Operasyonu
Tarih: 24.05.2012 - 15:28
Kategori: Yerel

Şanlıurfa il jandarma komutanlığı tarafından akaryakıt hırsızlarına yönelik çalışma başlatıldı...

Şanlıurfa il jandarma komutanlığı tarafından akaryakıt hırsızlarına yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu, alanlı gişeleri mevkiinde, özellikle gece saatlerinde geçici olarak duran veya park eden yabancı il plakalı kamyon ve tır türü araçların depolarından akaryakıt çalınması olaylarının artması üzerine Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca bir çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda

A.E'ye ait kamyon deposundan 400 lt, M.A' ya ait kamyon deposundan ise 500 lt,

A.K'ya ait Tır'ın akaryakıt deposundan 500 lt, E.T'ye ait Tır'ın akaryakıt deposundan 700 lt,

Y.T. ve İ.A'ya ait Tır'ların akaryakıt depolarından 450 lt, M.S. K, Ö.K. İ.S, İ.B ve B.S' ye ait Tır'ların akaryakıt depolarından 1.520 lt olmak toplam 3.bin 570 litre motorini çaldığı tespit edilen şahıslara yönelik yapılan takip ve inceleme sonucunda olayı gerçekleştirdiği iddia edilen B.K düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Gözaltına alınan B.K. ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Öte jandarma tarafından yapılan açıklamada "Suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar devam etmektedir" denildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları