loading
close
SON DAKİKALAR

Johnny Depp eski eşi Amber Heard'e açtığı davayı kazandı

Johnny Depp eski eşi Amber Heard'e açtığı davayı kazandı
Tarih: 02.06.2022 - 14:22
Kategori: Magazin

Yaklaşık 6 hafta süren Amber Heard ve Johnny Depp karalama davasında karar çıktı. Jürinin kararıyla haklı çıkan Depp, eski eşi Heard’ten 15 milyon dolar tazminat kazandı.

Amerikalı oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasını kazandı. Altı haftalık süreç boyunca ifade veren ve birbirleri hakkında çarpıcı iddialarda bulunan çiftin dava süreci Depp’in 15 milyon dolar tazminat kazanmasıyla sona erdi.

Virginia Fairfax İlçe Mahkemesinde görülen davada 7 kişilik jüri heyeti, Depp'i haklı buldu. Heard'ün 2016'da ayrıldığı Depp'e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi.

6 haftadır ülke gündemini işgal eden Depp ve Heard'ün davasına bakan jüri, kadın oyuncunun 2018'de Washington Post gazetesinde eski eşi Depp'i "aile içi istismarı temsil eden halka açık bir figür" olarak nitelendirdiği yazısıyla karaladığına hükmetti.

Karar kapsamında Johnny Depp de Amber Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödeyecek.

JOHNNY DEPP: JÜRİ BANA HAYATIMI GERİ VERDİ

Kararı İngiltere'de öğrenen Depp, sözcüsü aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Jüri bana hayatımı geri verdi. Gerçekten çok mutluyum" dedi. Deep, Latinceden alıntı yaparak, "Veritas numquam perit" (Gerçek asla yok olmaz) diye de ekledi.

AMBER HEARD: HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

Amber Heard ise kararı, "Bugün hissettiğim hayal kırıklığı kelimelerin ötesinde. Eski kocamın orantısız gücüne ve etkisine karşı koymak için kanıt dağının hala yeterli olmamasına üzüldüm. Bu kararın diğer kadınlar için ne anlama geldiği konusunda da hayal kırıklığına uğradım" sözleriyle yorumladı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları