loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR

Johnson Erken Bıraktı

Johnson Erken Bıraktı
Tarih: 04.06.2012 - 15:00
Kategori: Spor

Olimpiyat şampiyonu ABD'li cimnastikçi Johnson, sporu bıraktı...

Olimpiyat şampiyonu ABD’li cimnastikçi Johnson, sporu bıraktı.

ABD’li olimpiyat şampiyonu kadın cimnastikçi Shawn Johnson, dizindeki sorun nedeniyle sporu bıraktığını ve 2012 Londra Olimpiyatlarında mücadele etmeyeceğini açıkladı.

20 yaşındaki Johnson yaptığı açıklamada, ABD’nin olimpiyatlarda başarılı olmasına katkıda bulunmayı çok istediğini, ancak sol dizindeki sorun nedeniyle yarışamayacağını belirtti.

Johnson, "Sol dizim, üst düzey cimnastiğin gereklerini karşılayabilecek durumda değil. Yapabileceğim tek şey sporu bırakmaktı. Bana inanan herkese teşekkür ederim" dedi.

Pekin’de 2008’de düzenlenen olimpiyatlarda dengede altın madalya kazanan Shawn Johnson, 16 yaşında katıldığı bu olimpiyatta yer hareketleri, genel bireysel ve takım dallarında gümüş madalya elde etmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları