loading
close
SON DAKİKALAR

Johnson's Baby ve Gürmar, 1000 fidan dikti

Johnson's Baby ve Gürmar, 1000 fidan dikti
Tarih: 21.10.2011 - 12:55
Kategori: Ekonomi

Johnson's Baby ve Gürmar Mağazaları işbirliği ile İzmir-Seferihisar - Kavakdere'de bin fidan yeşerecek.

Johnson’s Baby ve Gürmar Mağazaları, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak, Seferihisar Kavakdere mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına 1000 fidan bağışında bulundu. Ege Orman Vakfı ile birlikte ikinci korularını oluşturan Johnson’s Baby ve Gürmar Mağazaları yöneticileri ağaçlandırma alanını ziyaret ederek ilk fidanları birlikte diktiler. 

Gürmar Genel Müdürü Veli Gürler, Johnson & Johnson Geleneksel Kanal Müdürü Burak Nukan, Johnson’s Baby ve Gürmar Mağazaları yöneticilerinin katıldığı fidan dikim töreninde Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ağaçlandırma alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Gençol katkılarından dolayı teşekkür ederek Gürmar adına Genel Müdür Veli Gürler’e, Johnson’s Baby adına Geleneksel Kanal Müdürü Burak Nukan’a plaket takdim etti. Korunun oluşturulmasında emeği geçen yöneticilere de teşekkür belgeleri sunuldu. 

Gürmar Genel Müdürü Veli Gürler, böyle anlamlı bir projenin içinde olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. 

Johnson & Johnson Geleneksel Kanal Müdürü Burak Nukan ise, geçen yıl yaptıkları gibi bu yıl da Gürmar Mağazalarından belli bir limitin üzerinde Johnson’s Baby ürünü alan müşterilerine Ege Orman Vakfı’nın doğa dostu sertifikaları ile 1 fidan hediye ederek bin fidanlık koru oluşturduklarını söyledi. Nukan, geleceğimize yönelik çok anlamlı bir projenin geleneksel hale gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. 

Konuşmaların ardından katılımcılar ağaçlandırma alanında fidanları birlikte dikerek can suyunu verdiler. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları